DE EN
Esküvő

Esküvő

Helyszín: 

Álmai esküvője közvetlen a Balaton Partján! 

Tóparti szállodánk tökéletes választás lehet egy maradandó élményhez, legyen szó családias jellegű vagy nagyszabású esküvőről!  Gyönyörű környezet, romantikus hangulat a Balaton partján és egy felejthetetlen nap az ifjú pár életében. Ezt nyújtja Önöknek a Prémium Hotel Panoráma****.   


Szolgáltatásaink:   

A násznép kedvére válogathat a hazai és nemzetközi konyha remekei közül legyen szó büféasztalos vagy tálszervizes felszolgálásról. A finom ételek mellé pedig minőségi italkínálatunkból kínálunk korlátlan italcsomagot.  Hagyományos táblaasztalos és körasztalos berendezés is egyaránt megvalósítható a Nagy Napon.  A polgári ceremóniához kitűnő helyszínként szolgál a szálloda tóra néző hátsó kertje.  Annak érdekében, hogy minden gördülékenyen menjen, csapatunk az esküvő megrendezésének minden mozzanatában tud segítséget nyújtani, legyen szó a fotós-videós, a vőfély, a dekoráció vagy a zenekar kiválasztásáról. 

Extra ajánlataink: 

Az Ifjú Pár Prémium lakosztályunkban töltheti el nászéjszakáját, valamint szobájukba meglepetés bekészítéssel kedveskedünk.  Az örömszülők és a násznép számára kedvezményes szobaárakat biztosítunk.  

 

Miért tökéletes helyszín a Prémium Hotel Panoráma? 

  
  •  Rugalmas és segítőkész esküvőszervezés 
  •  Nyugodt, csendes környék 
  •  Közvetlen Balaton part 
  •  Kedves személyzet 
  •  Házias ízek