DE EN
Tudnivalók

Tudnivalók


Érkezés és távozás

A szobák érkezés napján 14:00 órától foglalhatók el, utazás napján 10:00-ig állnak Vendégeink rendelkezésére.

Az ettől való eltérésre foglaltságunk függvényében, külön felár ellenében van lehetőség.

Felhívjuk Vendégeink szíves figyelmét, hogy a szobákat érkezés napján 18:00 óráig tartjuk. Amennyiben eddig az időpontig nem érkeznek meg hozzánk, kérjük, értesítsenek bennünket. Ennek hiányában a foglalást töröljük és az értékesítés joga visszaszáll a szállodára.

Elfogadott fizetési eszközök:

- készpénz

- banki átutalás

- bankkártya: American Express, Eurocard, Maestro, Master Card, Visa

- SZÉP kártya: OTP, MKB, K&H

SZÉP-kártyával nem fizethető szolgáltatások, díjak: masszázs, kozmetika, idegenforgalmi adó.

Áraink

Ajánlatainkban megadott áraink az ÁFA-t tartalmazzák, azonban az idegenforgalmi adó a szobaárakon, csomagárakon felül fizetendő, mértéke 18 éves kor felett 550,-Ft/fő/éjszaka.

Internet elérhetőség

A szálloda közös helyiségeiben és szobáiban díjmentesen WI-FI elérhetőség áll Vendégeink rendelkezésére.

Parkolás:

Zárt parkolóink korlátozott számban állnak rendelkezésükre, díja 2.000,-Ft/autó/éj. (Rendszám megadásával előre is foglalható.)

A szálloda előtti önkormányzati parkolóban május vége és szeptember vége között a parkolás helyi tarifa szerint fizetendő, egyéb időszakokban díjmentes.

Szobáink felszereltsége: minibár, széf, személyenként 1 db kis- és nagyméretű, valamint 1 db wellness törölköző, hajszárító, LCD TV. Minden szobához kádas fürdőszoba tartozik.

Dohányzás:

A szálloda épülete füstmentes, a dohányzás tiltott a szobákban és az erkélyen. Dohányozni a kijelölt helyen megengedett.

Kisállat: 

A szálloda első emeletén és néhány meghatározott szobában kistestű háziállat (kutya/macska legfeljebb 15kg-ig) a Vendég felügyeletével, külön díj (5.000,- Ft / kisállat / nap) ellenében bevihető. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a háziállattal érkező Vendégeink számára korlátozott számú szoba áll rendelkezésre, így a kistestű háziállat érkezését mindenképpen a foglaláskor előre szükséges jelezni.